I tossed baby Brussels and butternut squash in coconut oil, added applewood seasoning, cinnamon, with a sprinkle of HPS and garlic. I baked it in a Pyrex with foil loosely over it. It came out so good. A little too soft, but the flavor is amazing!!

Diätkalender ansehen, 21 Juni 2018:
867 kcal Fett: 72,02g | Eiw: 27,90g | Kohlh: 33,31g.   Frühstück: Coffee. Mittagessen: McCormick Crushed Red Pepper Flakes, Philadelphia Regular Cream Cheese, Organic Valley Organic Brown Eggs (Large), Bob's Red Mill Organic High Fiber Coconut Flour, Canola Vegetable Oil , Bob's Red Mill Almond Meal Flour, Bob's Red Mill Flaxseed Meal, Spectrum Chia Seeds. Abendessen: Brussels Sprouts, Taylor Farms Butternut Squash, Carrington Farms Pure, Unrefined, Cold Pressed Coconut Oil 100% Organic Extra Virgin, Spectrum Organic Virgin Coconut Oil. mehr...

11 Unterstützer    Unterstützen   

Kommentare 
I love Brussels sprouts!!! They’ve always been a favorite of mine!! And so many yummy ways to cook them  
22 Jun 18 vom Mitglied: mamamc7

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


mamamc7's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.