Lunch: sauteed cabbage with tomatoes, onions and mushrooms, all fried on ghee. Delicious!
|
1476 kcal
|
Fett: 63,33g | Eiw: 54,07g | Kohlh: 196,71g.
Frühstück: Blueberries, Wallaby Organic Greek Whole Milk Yogurt Plain. Mittagessen: Cooked Mushrooms (Fat Added in Cooking), Organic Valley Ghee Clarified Butter, Cooked Green Cabbage (Fat Added in Cooking). Abendessen: Yellow Sweet Peppers, Extra Virgin Olive Oil, Colavita Balsamic Vinegar of Modena, Kirkland Signature Spanish Queen Olives, Cucumber (with Peel), Tomatoes, Chicken Thigh (Skin Not Eaten). Snacks/Sonstiges: Granny Smith Apples, Watermelon, Synergy Original Kombucha, Banana. mehr...
|
|
Kommentare
28 Aug 18 vom Mitglied: original_vlad
|
looks delish I will try it tonight
29 Aug 18 vom Mitglied: mr lucky 1
|
Yum I love cabbage! I need to cook some! Thanks for the reminder!
29 Aug 18 vom Mitglied: PNinyB
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
|