geroosterde bloem, kip met kokosmelk, pesto en mozarella er over uit de oven.
|
1335 kcal
|
Fett: 63,89g | Eiw: 83,52g | Kohlh: 111,21g.
Frühstück: Terrasana Maple Syrup, Kokosolie, Lijnzaadolie, Ekoplaza Kokosrasp, Havermout, Pecannoten, Arla Skyr Naturel, Pompoenpitten, Kiwi, De Zaanse Hoeve Griekse Yoghurt 2%. Mittagessen: Pompoensoep, AH Goudse Kaas Jong Belegen 48+, Aldi Schouderham, No Fairytales Wortel Tortilla. Abendessen: Pompoensoep, AH Tapenade van Zongedroogde Tomaten, Stokbrood, AH Kokosmelk, Pesto Saus, Bloemkool, Kipfilet. Snacks/Sonstiges: Oppo Speculoos Crunch , Moser Roth Pure Chocolade 85% Cacao, Peijnenburg Ontbijtkoek Lower Cal (25g), Cappuccino. mehr...
|
|
Kommentare
Bloem als in “wat buiten in de tuin staat”, of als in “om mee te bakken”? Ziet er verder wel lekker uit. 😊
22 Nov 19 vom Mitglied: Dappere-Dodo
|
22 Nov 19 vom Mitglied: annemiek rembil
|
Ha ha, bloemkool. Was weer te snel 😊
23 Nov 19 vom Mitglied: nienkejoanne
|
Apart hoor was vast lekker
23 Nov 19 vom Mitglied: AviaMar
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
nienkejoanne's Gewichtsverlauf
|