janetofnq's Notizen, 19 Jul 14

This is my best weight since February 2013! Yay, no longer clinically obese and staying down.

Diätkalender ansehen, 19 Juli 2014:
842 kcal Fett: 38,40g | Eiw: 76,13g | Kohlh: 51,99g.   Frühstück: Honeydew Melon, Milk (Whole Milk), Coffee, Benifex Fish Oil (1000 mg). Mittagessen: Carrots, Tap Water, Alfalfa Sprouts, Mixed Salad Greens, Cucumber (with Peel), Roasted Grilled or Baked Chicken Wing (Skin Eaten), Chicken Drumstick Meat and Skin (Roasted, Cooked). Abendessen: Mushrooms, Capsicum, Cooked Mature Onions (from Fresh, Fat Not Added in Cooking), Bean Sprouts, Kikkoman Soy Sauce, Chicken Meat and Skin (Roasted, Cooked), Green Tea. mehr...
2376 kcal Bewegung: Schreibtischarbeit - 6 Stunden und 30 Minuten, Hausarbeit - 50 Minuten, Ruhen - 8 Stunden und 40 Minuten, Schlafen - 8 Stunden. mehr...


Kommentare 
Well done :) That is a very big achievement. You should be proud of yourself. Keep the hard work :) 
18 Jul 14 vom Mitglied: new_me91
Thank you, I am following the one-week souper soup diet then will stabilize for a week before slowly continuing my downward trend (she says hopefully). 
18 Jul 14 vom Mitglied: janetofnq
One week soup diet...that sounds challenging (at least for me) :)  
19 Jul 14 vom Mitglied: new_me91
Lillie Ross Souper Soup diet, I never actually feel hungry - if you are interested and can't find it online I will email it to you.  
19 Jul 14 vom Mitglied: janetofnq
Well done you !!!!  
19 Jul 14 vom Mitglied: rocketeer
Thank you...I will have a look. 
19 Jul 14 vom Mitglied: new_me91
well done!  
20 Jul 14 vom Mitglied: tenkilos
Thanks rocketeer and tenkilos :-)  
20 Jul 14 vom Mitglied: janetofnq
Good for you! Keep up the good work! 
20 Jul 14 vom Mitglied: gremlinoel
fantastic. you deserve to be proud  
21 Jul 14 vom Mitglied: vegi head

     
 

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