Beef stew from leftover pot roast...the cornbread muffin is still in the oven!
|
1000 kcal
|
Fett: 30,22g | Eiw: 33,52g | Kohlh: 151,36g.
Frühstück: Kroger Fully Cooked Turkey Sausage Links, Mrs. Butterworth's Sugar Free Syrup, Jif Natural Creamy Peanut Butter with Honey, Land O'Lakes Light Butter with Canola Oil, Krusteaz Buttermilk Complete Pancake Mix. Mittagessen: Rice Lentil Polou. Abendessen: Marie Callender's Original Corn Bread Mix, Beef Soup. Snacks/Sonstiges: Baby Spinach, Blue Diamond Almond Breeze Unsweetened Chocolate Milk, HEB Strawberries & Bananas Frozen, V8 Low Sodium Original 100% Vegetable Juice, Sunsweet Prune Juice. mehr...
|
|
Kommentare
Looks really YUMMY! I've been thinking about soups recently. It's getting chilly here at night in the early morning.
22 Okt 21 vom Mitglied: SLYONE 22
|
23 Okt 21 vom Mitglied: ACBelle
|
Looks good!
Excellent use of leftovers!
👍😋
23 Okt 21 vom Mitglied: LooseButtons
|
The best reason to make a pot roast is what you make with the leftovers! Looks good!
23 Okt 21 vom Mitglied: liz-andra
|
Thanks everyone! And we have leftover soup for later! 😁👍
23 Okt 21 vom Mitglied: CrystalJo74
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
CrystalJo74's Gewichtsverlauf
|