Homemade kimchi with home grown daikon radish greens and perilla leaf
|
2069 kcal
|
Fett: 156,30g | Eiw: 136,57g | Kohlh: 25,99g.
Frühstück: Sports Research Collagen Peptides, Goya Coconut Milk, Coffee, Turkey Bacon, Egg Yolk , Egg. Mittagessen: Goya Coconut Milk, Coffee, Frank's Red Hot Buffalo Wing Sauce, Kraft Blue Cheese Crumbles, Laura's Lean Beef 96% Lean Ground Beef. Abendessen: Hansung Food Cabbage Kimchi, Whipping Cream , Ancient Organics Ghee, Hass Avocado, Lamb. mehr...
|
|
Kommentare
Do you let it ferment or do you eat it fresh? I have a batch of kimchi going all year round 😂
06 Jun 22 vom Mitglied: Supergainz1
|
Been so long since we made kimchi. Good stuff!
06 Jun 22 vom Mitglied: writingwyo
|
I eat it fresh and fermented. The perilla kimchi is best fresh or overnight. So good
07 Jun 22 vom Mitglied: Vickiauntmick
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Vickiauntmick's Gewichtsverlauf
|