Vickiauntmick's Notizen, 06 Jun 22

Homemade kimchi with home grown daikon radish greens and perilla leaf

Diätkalender ansehen, 06 Juni 2022:
2069 kcal Fett: 156,30g | Eiw: 136,57g | Kohlh: 25,99g.   Frühstück: Sports Research Collagen Peptides, Goya Coconut Milk, Coffee, Turkey Bacon, Egg Yolk , Egg. Mittagessen: Goya Coconut Milk, Coffee, Frank's Red Hot Buffalo Wing Sauce, Kraft Blue Cheese Crumbles, Laura's Lean Beef 96% Lean Ground Beef. Abendessen: Hansung Food Cabbage Kimchi, Whipping Cream , Ancient Organics Ghee, Hass Avocado, Lamb. mehr...

12 Unterstützer    Unterstützen   

Kommentare 
Do you let it ferment or do you eat it fresh? I have a batch of kimchi going all year round 😂 
06 Jun 22 vom Mitglied: Supergainz1
Been so long since we made kimchi. Good stuff! 
06 Jun 22 vom Mitglied: writingwyo
I eat it fresh and fermented. The perilla kimchi is best fresh or overnight. So good 
07 Jun 22 vom Mitglied: Vickiauntmick

     
 

Einen Kommentar abgeben


Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 


Vickiauntmick's Gewichtsverlauf


App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.