Two more to lose by Tuesday. Come oooooon weight loss! I want to be down to forty at the two month mark. Then if I can keep that up I will be under 200 when I see the doctor again.
|
117,0 kg
Bisher verloren: 14,5 kg.
Still to go: 0 kg.
Diät befolgt: Recht gut.
|
|
1159 kcal
|
Fett: 56,25g | Eiw: 61,00g | Kohlh: 89,75g.
Frühstück: Skippy Creamy Peanut Butter, Smucker's Sugar Free Strawberry Jam, Nature's Harvest 100% Stone Ground Whole Wheat Bread. Mittagessen: Betty Crocker Hamburger Helper - Crunchy Taco. Abendessen: Marketside Cheese Pizza (Medium). Snacks/Sonstiges: Blue Bunny Sweet Freedom Fudge Bar, Frigo Cheese Heads 100% Natural String Cheese, Old Wisconsin Turkey Sausage Snack Sticks (14g). mehr...
|
Verlust von 1,1 kg pro Woche
|
Kommentare
You can do it - I am sending you good vibes!!
03 Mrz 16 vom Mitglied: wyolady
|
03 Mrz 16 vom Mitglied: kpwcalories
|
Yesss we can!
You can do it ☆
In what diet are u ?
03 Mrz 16 vom Mitglied: ILanaaa
|
It's my own diet my doctor and I worked out. I can have 1400 calories a day and less than 25grams of sugar.
03 Mrz 16 vom Mitglied: EmTheQueen
|
03 Mrz 16 vom Mitglied: ILanaaa
|
Thank you! It works really well if you can't process sugar.
03 Mrz 16 vom Mitglied: EmTheQueen
|
You"re welcome :)
But they way im on zero sugar for few days for time reasons and it changed my life !
Carbs hater lol
Thinnersss
03 Mrz 16 vom Mitglied: ILanaaa
|
03 Mrz 16 vom Mitglied: HCB
|
Thanks HCB!
I'm glad it's working for you ILanaaa :) I still have rather high carbs but I'm trying to cut back. As long as my sugars are kept low I don't worry too much about it though.
03 Mrz 16 vom Mitglied: EmTheQueen
|
03 Mrz 16 vom Mitglied: Steven Lloyd
|
03 Mrz 16 vom Mitglied: Mistybenner
|
Protein, fiber, and make sure to hydrate. Well done.
03 Mrz 16 vom Mitglied: BigBAshleyCrawford
|
Fingers crossed for you x
04 Mrz 16 vom Mitglied: Ferry Fan
|
|
|
|
|
Einen Kommentar abgeben
Sie müssen sich anmelden, um einen Kommentar abgeben zukönnen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
EmTheQueen's Gewichtsverlauf
|