Mahlzeit Typ:
Brot und Backwaren
Desserts
Bewertung:
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Real New York cheesecake using low glycemic agave syrup.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat over to 450 °F (220 °C).
- Melt butter and mix in graham cracker crumbs.
- Press into bottom of 10" spring form pan and bake for ten minutes.
- Using stand mixer, beat room temp cream cheese until smooth, add eggs and continue beating.
- Add rest of ingredients and beat until mixture is smooth and light in texture.
- Pour into pan and bake for ten minutes at 450 °F and then lower temp to 200 °F (90 °C) and bake for another hour.
- Turn over off and leave cake in oven for another hour.
- Refrigerate for at least 4 hours before serving.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 194 Kalorien in 1 Portion Agave Cheesecake.
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Kalorien Analyse: 53% fett, 32% kohlh, 15% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
810 kJ
10%
194 kcal
Fett
11,45g
16%
Gesättigte Fette
6,892g
34%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,195g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,595g
Kohlenhydrate
15,72g
6%
Zucker
9,7g
11%
Ballaststoff
0,6g
Eiweiß
7,23g
14%
Salz
0,51g
9%
Cholesterin
33mg
Kalium
84mg
4%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (32%)
Fett (53%)
Eiweiß (15%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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