Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A traditional Portuguese soup which can be made as hearty as desired.
Zutaten
Anleitung
- Bring salted water to a boil. Add potato and onions to water.
- Using an immersion blender, puree the boiled potatoes and onions (remove some water if a thicker broth is desired, or for a thinner broth add more water).
- Add kale leaves into soup.
- Saute chorizo in olive oil. When lightly browned, add the chorizo and the drippings into the soup.
- Serve hot.
61 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This sounds wonderful, but if on Atkins or any other low carb diet, I recommend passing on the potatoes and substituting with cabbage or cauliflower.
06 Feb 17 vom Mitglied: lizpacini
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I enjoyed this soup. I made it with ground Italian sausage though and it reminded me a lot of the zuppa tuscano at Olive garden. Also added red chili flakes because I like things HOT.
11 Mrz 12 vom Mitglied: fudi
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 286 Kalorien in 1 Portion Portuguese Kale Soup.
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Kalorien Analyse: 18% fett, 70% kohlh, 12% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1195 kJ
14%
286 kcal
Fett
5,88g
8%
Gesättigte Fette
1,527g
8%
Einfach ungesättigte Fette
3,068g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,852g
Kohlenhydrate
51,46g
20%
Zucker
4,24g
5%
Ballaststoff
8,1g
Eiweiß
8,74g
17%
Salz
1,82g
30%
Cholesterin
6mg
Kalium
1452mg
73%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (70%)
Fett (18%)
Eiweiß (12%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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