Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 10 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A delicious, low fat, high fiber and hearty meal.
Zutaten
Anleitung
- Drain beans.
- Combine beans, onion, tomato sauce, diced tomatoes with chilies, and taco seasoning in a slow cooker.
- Place whole (thawed) chicken breasts on top and cover.
- Cook on low for 10 hours or on high for 6 hours.
- Half hour before serving, remove chicken breasts and shred. Return chicken to slow cooker and stir back in.
- Top with fresh cilantro, reduced fat cheese, and/or light or fat-free sour cream. Serve with cornbread, low-fat chips, or rice.
- Note: this makes a lot and it is even better the next day for lunch!
2745 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Looks really delicious! I will certainly make it.
12 Okt 21 vom Mitglied: ProfDavis
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IT was really good.
09 Feb 17 vom Mitglied: chevelle502
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I like the chicken in the crockpot with the chili... goood stuff
09 Jul 15 vom Mitglied: Brandynne
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Easy and Tasty
08 Mrz 15 vom Mitglied: cmsomm
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I am going to try this one! Sunds so yummy!
29 Okt 14 vom Mitglied: K Lu
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I made my own taco seasoning mix with Hatch chili powder, Emeril's Southwest Essence, cocoa powder, cumin, Mexican oregano. Followed the rest of the recipe exactly. Topped with plain non-fat yogurt and a sprinkling of cheese. Super good!!
22 Okt 14 vom Mitglied: bringonhealthy
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I made this recipe for dinner tonight and it is very filling and delicious.
19 Feb 14 vom Mitglied: LadyZombierella
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Excellent!!!!!!!!!!!!
10 Nov 13 vom Mitglied: MandaB00
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 199 Kalorien in 1 Portion Crockpot Chicken Chili.
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Kalorien Analyse: 7% fett, 48% kohlh, 45% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
831 kJ
10%
199 kcal
Fett
1,46g
2%
Gesättigte Fette
0,258g
1%
Transfette
0,017g
Einfach ungesättigte Fette
0,228g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,303g
Kohlenhydrate
23,07g
9%
Zucker
4,72g
5%
Ballaststoff
6,8g
Eiweiß
21,91g
44%
Salz
2,51g
42%
Cholesterin
40mg
Kalium
381mg
19%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (48%)
Fett (7%)
Eiweiß (45%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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