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Portionen:
9 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
20 Minuten
Kochzeit:
30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Chenyne1

Roasted Harvest Vegetables

Really good and easy to prepare vegetables.

Zutaten

Anleitung

  1. Place vegetables in a large bowl. Combine the remaining ingredients; drizzle over vegetables and toss to coat. Transfer to two greased 15" x 10" x 1" baking pans.
  2. Bake, uncovered, at 400° F (200° C) for 30-35 minutes or until tender, stirring occasionally.
  3. Note: based on a recipe from Taste of Home magazine by Amy Loga.
382 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I really loved this recipe, it tastes fabulous! I changed it a little based on what I had in the house. I used 1/4 tsp of pepper, 1/4 tsp of garlic salt, 4 tbls of light olive oil, 1 onion, 3 potatoes, baby carrots and 1 pkg of frozen broccoli florets. I also baked it or 45 min.
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19 Okt 12 vom Mitglied: Jeanettekm
Very good, definately will make again!!
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03 Mai 12 vom Mitglied: Jakeuwell
I very much enjoyed this! Veggies turned out perfect. I will definitely make this again. :)
user vote
14 Mrz 11 vom Mitglied: brittantom

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 192 Kalorien in 1 Portion Roasted Harvest Vegetables.
Kalorien Analyse: 29% fett, 62% kohlh, 8% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
802 kJ
10%
192 kcal
Fett
6,38g
9%
Gesättigte Fette
0,906g
5%
Einfach ungesättigte Fette
4,399g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,783g
Kohlenhydrate
30,74g
12%
Zucker
4,25g
5%
Ballaststoff
4,2g
Eiweiß
4,18g
8%
Salz
0,26g
4%
Cholesterin
0mg
Kalium
929mg
46%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
vom ETB*
(192 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (63%)
 
Fett (29%)
 
Eiweiß (8%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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