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Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
6 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Snacks
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: jamesthomasmom

Herbed Parmesan Crisp

A great appetizer or snack that you can serve with salad or crumble into soup.

Zutaten

Anleitung

  1. Pre-heat oven to 425° F (210° C). Line two cookie sheets with parchment paper or coat with cooking spray
  2. Place scat tablespoons of cheese on prepared pans, about 1 1/2 to 2 inches apart.
  3. Flatten out each pile of cheese into an oval shape; sprinkle with herbs and pepper.
  4. Bake until cheese crisps turn golden and resemble lace cookies, about 5 to 6 minutes.
  5. Cool on pan until set and then remove to wire rack to cook completely.
  6. Note: yields 2 cheese crisps per serving.
298 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Really great crumbled and sprinkled over a salad, especially for low carb in place of croutons. I also sprinkled a tiny pinch of Italian Herbs and garlic powder over each cheese pile before baking to add a more complete herb-y flavor.
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18 Jun 13 vom Mitglied: RavenSoul69
YUMMY!
user vote
18 Jun 13 vom Mitglied: DylanRose
Love the cheeeeeesseee on this!! So tasty
user vote
13 Sep 11 vom Mitglied: verupez
EASY to make. Help fill that snack need with real flavor.
user vote
27 Feb 11 vom Mitglied: jamesthomasmom

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 40 Kalorien in 1 Portion Herbed Parmesan Crisp.
Kalorien Analyse: 59% fett, 4% kohlh, 36% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
169 kJ
2%
40 kcal
Fett
2,65g
4%
Gesättigte Fette
1,639g
8%
Einfach ungesättigte Fette
0,811g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,088g
Kohlenhydrate
0,44g
0%
Zucker
0,05g
0%
Ballaststoff
0g
Eiweiß
3,63g
7%
Salz
0,38g
6%
Cholesterin
8mg
Kalium
8mg
0%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
vom ETB*
(40 kal)
2% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (5%)
 
Fett (59%)
 
Eiweiß (36%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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