Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Mandy27Sue
Seared Rosemary Beef Tenderloin
Serve these tasty beef medallions with crusty French bread to sop up every drop of the rosemary sauce.
Zutaten
Anleitung
- Sprinkle steaks with salt and pepper.
- Heat oil in a large non-stick skillet over medium-high heat.
- Add steaks; cook 8 minutes, turning every 2 minutes. Transfer beef to a serving platter; cover and keep warm.
- Reduce heat to medium-low; add rosemary, shallot and garlic to pan. Cook, stirring constantly, 30 seconds.
- Add wine and broth; bring to a boil over high heat. Cook, stirring often, 10 minutes or until reduced to 1⁄3 cup.
- Remove from heat; stir in butter.
277 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I like the strong flavor of rosemary, and also a fan of tenderloin when it is NOT wrapped in bacon. This is a great combo of flavors and I look forward to preparing this dish.
27 Jul 13 vom Mitglied: utsnoshark
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 273 Kalorien in 1 Portion Seared Rosemary Beef Tenderloin.
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Kalorien Analyse: 63% fett, 4% kohlh, 33% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1140 kJ
14%
272 kcal
Fett
18,11g
26%
Gesättigte Fette
7,277g
36%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
7,814g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,716g
Kohlenhydrate
2,87g
1%
Zucker
0,12g
0%
Ballaststoff
0,1g
Eiweiß
21,21g
42%
Salz
1,82g
30%
Cholesterin
60mg
Kalium
400mg
20%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (4%)
Fett (63%)
Eiweiß (33%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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