Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
vom Mitglied: Lestatnaz
Chili Rellano Casserole
A wonderful Mexican dish.
Zutaten
Anleitung
- Spray 13 x 9 x 2" pan with non-stick cooking spray. Remove stems (if needed) and seeds from peppers. Slit them down the side and lay them flat on paper towels and dab dry.
- Layer of chilis on the bottom. Then layer with cheese. Continue until all chilis and cheese are used, ending with a cheese layer.
- Beat eggs until very thick. Add flour and milk and mix until well blended. Add some salt to taste and pepper if you like. Pour over casserole.
- Bake at 350 °F (175 °C) for about 40 minutes until top is golden brown.
- Pour can of tomato sauce over casserole and continue to bake for another 15 minutes.
- Take casserole out of oven and allow to rest for at least 20 minutes before cutting. Serve warm with a dollop of sour cream.
- Note: you can use whatever chilis (mild, medium or hot) you prefer as well as a Mexican mix of cheese. You can spice up tomato sauce with chili powder, onion, garlic, oregano, cumin, etc and also sprinkle a bit of cheese on top for a nice look.
127 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
This recipe has GREAT bones!!! We switched it up to Mexican blend cheese instead of the Monteray Jack. I would add onions to it. It's missing a couple of flavors,.. but this recipe could go from 3 to 5 stars VERY easily!!! Worth a try- MOS DEF!!
02 Okt 12 vom Mitglied: SassyZinger
|
I really like this. I cut the cheese in half and put red chili sauce on top.
12 Mai 12 vom Mitglied: Dneale
|
Tried this recipe out yesterday and I think the egg mixture ruined the dish. I think it would have been fine just with the chilis and cheese.
22 Mrz 12 vom Mitglied: kina87
|
too high carbs for Atkins WOE....would need to find sub for white flour
05 Okt 11 vom Mitglied: suzyq70
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Leckere und farbenfrohe gesunde Vorspeise.
|
Weich, süß und so lecker.
|
Ultrafeuchter, schmackhafter und gesunder Snack.
|
Cremiger, einfach zuzubereitender und äußerst schmackhafter Brotaufstrich.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 215 Kalorien in 1 Portion Chili Rellano Casserole.
|
|
Kalorien Analyse: 56% fett, 20% kohlh, 24% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
897 kJ
11%
214 kcal
Fett
13,35g
19%
Gesättigte Fette
7,852g
39%
Einfach ungesättigte Fette
3,906g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,677g
Kohlenhydrate
10,84g
4%
Zucker
2,85g
3%
Ballaststoff
1,8g
Eiweiß
12,92g
26%
Salz
1,21g
20%
Cholesterin
88mg
Kalium
286mg
14%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (20%)
Fett (56%)
Eiweiß (24%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|