Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Mahlzeit Typ:
Vorspeisen
Beilagen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: zuzus.petals
Vinegar and Salt Sweet Potato Wedges
Sweet potato fries with a twist.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 400 °F (200 °C).
- Peel sweet potatoes and cut length wise into 8 wedges.
- In a large saucepan over high heat, heat the vinegar, sugar, butter, salt, red pepper flakes and water to a boil.
- Remove the pan from the heat, and add the potato wedges. Toss to coat.
- Spread the potato wedges evenly on a foil lined baking sheet.
- Place in oven and roast, turning wedges occasionally for 45 minutes or until the potatoes are very tender and the glaze thickens.
- Remove from oven and sprinkle with additional salt if desired.
105 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
These are amazing!
15 Jan 14 vom Mitglied: Pennytuc
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how many grams are in 1 serving to follow the nutritional facts here?
07 Aug 12 vom Mitglied: effeneh
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 161 Kalorien in 1 Portion Vinegar and Salt Sweet Potato Wedges.
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Kalorien Analyse: 11% fett, 84% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
673 kJ
8%
161 kcal
Fett
1,97g
3%
Gesättigte Fette
1,226g
6%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,506g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,097g
Kohlenhydrate
33,76g
13%
Zucker
17,52g
19%
Ballaststoff
4,1g
Eiweiß
2,06g
4%
Salz
2,12g
35%
Cholesterin
5mg
Kalium
478mg
24%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (84%)
Fett (11%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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