Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A warming autumn/winter soup.
Zutaten
Anleitung
- Melt butter in a large sauce pan. Add squash, onions and carrots and sauté for 5 minutes over medium heat.
- Add chicken broth, cover and simmer until vegetables are tender.
- Remove from heat. Add yogurt, evaporated milk and maple syrup.
- Transfer in small batches to a blender or food processor and puree. Note: I have a stick blender and just use it while the soup is still in the pot. I find it to be less messy.
- Return to sauce pan and heat over medium heat until hot.
- Salt and pepper to taste.
- Note: optional garnish with 1 tablespoon of plain non-fat yogurt or sour cream.
31 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This a great way to incorporate veggies.
14 Okt 08 vom Mitglied: NancyJohnson
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2 pts per serving without the butter, using spray oil. Excellent milk and veggie source for the kids.
29 Jan 08 vom Mitglied: Bible Bliss
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 153 Kalorien in 1 Portion Butternut Bisque.
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Kalorien Analyse: 27% fett, 54% kohlh, 19% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
639 kJ
8%
153 kcal
Fett
4,81g
7%
Gesättigte Fette
2,746g
14%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,375g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,361g
Kohlenhydrate
21,68g
8%
Zucker
13,32g
15%
Ballaststoff
1,8g
Eiweiß
7,66g
15%
Salz
0,36g
6%
Cholesterin
12mg
Kalium
571mg
29%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (27%)
Eiweiß (19%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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