Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Gallani9
White Bean and Tomato Soup
A vegetable soup so hearty, healthy and wholesome.
Zutaten
Anleitung
- Combine half the oil and half the garlic in a heavy pot over medium-low heat. Cook 1 to 2 minutes until fragrant.
- Stir in onion. Increase heat to medium and saute 6 to 7 minutes or until softened.
- Stir in tomatoes, stock, sage and bay leaf. Season with salt and pepper to taste. Simmer 20 minutes.
- Add beans and simmer 10 to 15 minutes.
- While soup is cooking, combine remaining garlic, salt and 1 tablespoon of parsley in a mortar and pound to a paste. Stir in remaining oil, cheese, parsley and vinegar.
- Serve soup with a spoonful of sauce. Serve chilled if desired.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 337 Kalorien in 1 Portion White Bean and Tomato Soup.
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Kalorien Analyse: 22% fett, 56% kohlh, 21% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1409 kJ
17%
337 kcal
Fett
8,7g
12%
Gesättigte Fette
1,636g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
5,301g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,226g
Kohlenhydrate
49,58g
19%
Zucker
2,97g
3%
Ballaststoff
11,8g
Eiweiß
18,65g
37%
Salz
10,94g
182%
Cholesterin
2mg
Kalium
1014mg
51%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (57%)
Fett (22%)
Eiweiß (21%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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