Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Salate und Salatdressings
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Hoser
Orange, Fennel & Avocado Salad
A simple and delicious salad.
Zutaten
Anleitung
- Wash the fennel well and dry it. Remove the top part from the bulb, cut the bulb in half, then slice thinly. Put into a medium bowl.
- Peel the avocado, cut it in half, then chop into approximately half-inch cubes, then add them to the bowl with the fennel.
- Peel the orange, removing all of the white pith, then separate it into individual wedges. Add the wedges to the bowl.
- In a ramekin, whisk the olive oil, vinegar, salt and pepper together until they're well-blended. Drizzle over the salad and toss gently. Serve or chill for later.
- Note: white wine can be used instead of cider vinegar.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 140 Kalorien in 1 Portion Orange, Fennel & Avocado Salad.
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Kalorien Analyse: 65% fett, 30% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
587 kJ
7%
140 kcal
Fett
10,9g
16%
Gesättigte Fette
1,567g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
7,416g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,327g
Kohlenhydrate
11,44g
4%
Zucker
5,7g
6%
Ballaststoff
5,4g
Eiweiß
1,84g
4%
Salz
0,49g
8%
Cholesterin
0mg
Kalium
479mg
24%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (30%)
Fett (65%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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