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Portionen:
6 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Frühstück
Mittagessen
Bewertung:
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vom Mitglied: knitta888

Frittata Primavera

Italian-style omelet with fresh vegetables, mushrooms and a touch of parmesan cheese.

Zutaten

Anleitung

  1. Sauté garlic, mushrooms, asparagus and bell pepper in olive oil in a medium large skillet for about 4 minutes. Add scallions and sauté another minute.
  2. In a medium bowl, mix eggs with a fork until just blended. Add a tablespoon of water, parmesan cheese, salt and pepper and basil.
  3. Pour egg mixture over vegetables in skillet. Cook for approximately 4-6 minutes, lifting edges and tilting skillet to allow uncooked eggs to go underneath.
  4. Cook until just set. Finish under the broiler for about 1 minute to brown the top a little.
  5. Cool for about 5 minutes then cut into 6 wedges.
  6. Serve warm or room temperature.
126 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
nice
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29 Mrz 12 vom Mitglied: zola5000
This is so bizarre - we must be on the same wavelength, as I shared a recipe just like this on Saturday, but used spinach instead of basil and parmesan cheese, and also used less eggs (4). That's what is so great about frittatas - you can add whatever you like and omit what you don't want...swiss and ham is yummy too!
user vote
23 Mrz 08 vom Mitglied: panza

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 116 Kalorien in 1 Portion Frittata Primavera.
Kalorien Analyse: 60% fett, 13% kohlh, 28% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
485 kJ
6%
116 kcal
Fett
7,83g
11%
Gesättigte Fette
2,183g
11%
Einfach ungesättigte Fette
3,698g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,015g
Kohlenhydrate
3,69g
1%
Zucker
2,16g
2%
Ballaststoff
1,2g
Eiweiß
8,15g
16%
Salz
0,32g
5%
Cholesterin
213mg
Kalium
222mg
11%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
vom ETB*
(116 kal)
6% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (12%)
 
Fett (60%)
 
Eiweiß (28%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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