Zu mein Kochbuch hinzufügen
Zu Ernärungstagebuch hinzufügen
Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: mariamq

Cauliflower Rice

A no carb rice substitute.

Zutaten

Anleitung

  1. Chop cauliflower into large chunks, omitting the leaves and stem.
  2. Sauté diced onion and diced red pepper with 1/2 tsp olive oil until soft, about 10 minutes over medium heat.
  3. Grate cauliflower until it resembles a rough chop, like a grainy rice-like texture.
  4. Add cauliflower to pan with onions and peppers, increasing heat to medium high. Cook for 5-6 minutes or until cauliflower is soft and has a rice like consistency. Add curry powder, salt and pepper.
323 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Very tasty, simple to make and a good substitute for white or brown rice.
user vote
17 Jun 19 vom Mitglied: Melanie Edwards
yes, great!
user vote
08 Jan 17 vom Mitglied: Elisabeth Stevens
Excellent recipe. Added Quoron imitation chicken - Very good for vegan diet.
user vote
09 Dez 15 vom Mitglied: folkdancer
Brilliant!!!! it's also a wonderful substitute for Couscous (if your grater is too fine to produce ricelike bits.......) anyway my hubby completely fell for it and he used to be a carb addictive. There will be a lot of guilt free indian and persian dining in our house now!
user vote
15 Apr 14 vom Mitglied: Cailleach Dubh
Wow! I substituted the curry powder for Latin food seasonings, and tossed chopped cilantro and lime juice for a couple of minutes at the end, and wow!!! The closest thing to rice I have ever tasted, and maybe evn better. Served it with baked chicken breast topped with a tablespoon of pico de gallo and it was by far, unanimously voted as the best diet recipe I've made since we started our diet this year,a nd I've tried something different every day :) Thanks so much. I can see how you could use the same base for any kind of rice dish equivalent, substituting the curry for other seasonings. Or keeping the curry and combine with tandori chicken. Awesome!
user vote
09 Jan 14 vom Mitglied: Low Cal Foodie

     
 

Dieses Rezept begutachten



Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
 

Weitere Rezepte finden

Filtern durch Mahlzeit Typ

Beilagen

Neuesten Rezepte

vom Mitglied: TamiMilli
Ultrafeuchter, schmackhafter und gesunder Snack.
vom Mitglied: Bere H
Vegane, gluten- und laktosefreie Rezeptur.
vom Mitglied: Bere H
Cremiger, einfach zuzubereitender und äußerst schmackhafter Brotaufstrich.
vom Mitglied: Lukas Veigl
Ein cremiger Protein-Haferbrei, den du in nur 5 Minuten zubereiten kannst.

Ein Rezept vorschlagen

Ernährungsübersicht:

Es sind 47 Kalorien in 1 Portion Cauliflower Rice.
Kalorien Analyse: 10% fett, 69% kohlh, 22% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
197 kJ
2%
47 kcal
Fett
0,59g
1%
Gesättigte Fette
0,112g
1%
Einfach ungesättigte Fette
0,306g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,211g
Kohlenhydrate
9,53g
4%
Zucker
4,44g
5%
Ballaststoff
4g
Eiweiß
3,04g
6%
Salz
0,17g
3%
Cholesterin
0mg
Kalium
472mg
24%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
2%
vom ETB*
(47 kal)
2% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (68%)
 
Fett (10%)
 
Eiweiß (22%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

App herunterladen
    
© 2024 FatSecret. Alle Rechte vorbehalten.