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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
20 Minuten
Kochzeit:
40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: VetWifeMomRN

Sazon Chicken with Peppers & Onions

A tasty low calorie, low carb entree that can be eaten alone or with potatoes or rice for more calories.

Zutaten

Anleitung

  1. Chop onion, green pepper and red pepper into 1" pieces.
  2. Trim and cut chicken breasts into 1-2" pieces.
  3. Add water into a deep pot. Add sazon. Sprinkle thyme, parsley, and salt to taste.
  4. Bring water to a simmer. Add sliced chicken breast to water and cover. Cook for 5 minutes.
  5. Add chopped vegetables to chicken and cover. Add tomato paste.
  6. Stir occasionally. Cook 25 minutes (or until chicken is cooked thoroughly and breaks apart easily) on medium-high heat.
  7. Note: leftovers can be refrigerated for the rest of the week.
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Rezensionen 
This dish is very easy to make and very tasty. I will probably make it again with less peppers and add mushrooms, cauliflower or broccoli. Really good mix of flavors.
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19 Sep 17 vom Mitglied: skinnydebbie013

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 241 Kalorien in 1 Portion Sazon Chicken with Peppers & Onions.
Kalorien Analyse: 10% fett, 10% kohlh, 80% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1010 kJ
12%
241 kcal
Fett
2,59g
4%
Gesättigte Fette
0,688g
3%
Transfette
0,04g
Einfach ungesättigte Fette
0,6g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,627g
Kohlenhydrate
5,82g
2%
Zucker
3,13g
3%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
46,24g
92%
Salz
0,4g
7%
Cholesterin
114mg
Kalium
144mg
7%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
vom ETB*
(241 kal)
12% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (10%)
 
Fett (10%)
 
Eiweiß (80%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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