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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
5 Minuten
Kochzeit:
20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: dezzie

Garlic and Ginger Beef Curry

A great low carb beef curry that's replete with traditional flavors.

Zutaten

Anleitung

  1. In a large frying pan, heat the oil over a moderate heat.
  2. Add the onion and cook, stirring occasionally, until translucent, about 5 minutes.
  3. Add garlic and ginger and continue to cook for 1 minute, stirring.
  4. Meanwhile in a small bowl, combine the coriander, cumin, red pepper flakes, turmeric, salt and water into a paste. Add the paste to the onion and cook, stirring for 1 minute.
  5. Add the meat to the pan and cook, stirring for 3 minutes.
  6. Raise the heat to moderately high and cook to your taste, stirring about 2 minutes longer for medium rare.
  7. Stir in cilantro and serve.
  8. Note: a long-simmering curry becomes a quick one when you substitute a tender cut of beef (like sirloin or fillet) and stir-fry it till medium-rare.
212 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Looks great and along with riced cauliflower, will make a great meal.
user vote
30 Aug 11 vom Mitglied: ShyGuy
A great low carb beef curry that's ideal for Atkins Induction
user vote
16 Jul 08 vom Mitglied: dezzie

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 351 Kalorien in 1 Portion Garlic and Ginger Beef Curry.
Kalorien Analyse: 53% fett, 6% kohlh, 41% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1470 kJ
18%
351 kcal
Fett
20,52g
29%
Gesättigte Fette
4,812g
24%
Transfette
0,332g
Einfach ungesättigte Fette
12,624g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,814g
Kohlenhydrate
4,84g
2%
Zucker
1,26g
1%
Ballaststoff
1g
Eiweiß
35,84g
72%
Salz
0,99g
17%
Cholesterin
97mg
Kalium
689mg
34%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
18%
vom ETB*
(351 kal)
18% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (6%)
 
Fett (53%)
 
Eiweiß (41%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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