Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Ground turkey stuffed peppers.
Zutaten
Anleitung
- Combine onions, carrots, celery and 1/4 cup of chicken broth. Sauté vegetables in broth and reduce. Season with salt and cumin to taste. Add ground turkey and brown.
- Cut bell peppers in half from top to bottom and core and clean out seeds. Place in a small baking dish.
- Fill peppers with turkey mixture, cover with foil and place in a 400 °F (205 °C) oven for 30 minutes.
- Uncover and sprinkle peppers with grated string cheese. Place under broiler for 5 minutes until cheese is bubbly.
112 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
DELICIOUS!! I made it exactly as written and could have eaten them all. A forever keeper!!
05 Jun 17 vom Mitglied: danie nicole
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 221 Kalorien in 1 Portion Stuffed Peppers.
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Kalorien Analyse: 18% fett, 19% kohlh, 63% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
924 kJ
11%
221 kcal
Fett
4,43g
6%
Gesättigte Fette
1,58g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,014g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,208g
Kohlenhydrate
10,39g
4%
Zucker
6,07g
7%
Ballaststoff
2,9g
Eiweiß
34,48g
69%
Salz
2,26g
38%
Cholesterin
80mg
Kalium
66mg
3%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (19%)
Fett (18%)
Eiweiß (63%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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