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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
30 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: veggies yuk

Whole Wheat Pizza Dough

Homemade healthy pizza dough.

Zutaten

Anleitung

  1. Combine whole wheat flour, yeast, salt and sugar in food processor; pulse to mix.
  2. Combine hot water and oil in a measuring cup. With the motor running, gradually pour in enough of the hot liquid until the mixture forms a sticky ball.
  3. The dough should be quite soft. If it is dry, add 1 to 2 tablespoons warm water; if too sticky add 1 to 2 tablespoons flour. Process until the dough forms a ball, then process for 1 minute to kneed.
  4. Transfer the dough to a lightly floured surface.
  5. Spray a sheet of plastic with cooking spray and place it, sprayed side down, over the dough.
  6. Let the dough rest for 10-20 minutes before rolling.
  7. Bake at 375 °F (190 °C) for 15 minutes.
  8. Note: this dough will keep in a greased bag in the refrigerator for up to 2 days.
112 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Easy to make and oh so good!
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19 Okt 11 vom Mitglied: ten571

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 204 Kalorien in 1 Portion Whole Wheat Pizza Dough.
Kalorien Analyse: 14% fett, 72% kohlh, 14% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
855 kJ
10%
204 kcal
Fett
3,31g
5%
Gesättigte Fette
0,49g
2%
Einfach ungesättigte Fette
1,808g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,646g
Kohlenhydrate
39,03g
15%
Zucker
0,48g
1%
Ballaststoff
6,8g
Eiweiß
7,86g
16%
Salz
1,1g
18%
Cholesterin
0mg
Kalium
248mg
12%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
10%
vom ETB*
(204 kal)
10% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (72%)
 
Fett (14%)
 
Eiweiß (14%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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