Vorbereitungszeit: 20 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Acorn squash with diced apple and ground pork, sprinkled with fresh grated Parmesan cheese.
Zutaten
Anleitung
- Cut acorn squash in half and place in an oven safe dish upside down, with about an 1/2 inch of water. Bake on 350 °F (175 °C) for 45 minutes or till done (squash will be soft to the touch).
- Add all the spices to the ground pork, mix well and brown in skillet till pink is gone. Set aside and let cool.
- Dice apple and grate cheese.
- When ground pork has cooled off somewhat add the freshly grated Parmesan cheese to it and mix.
- Scrape the squash out of its skin using a spoon. Spread the puree like substance in an oven safe dish. Top with diced apple and the ground pork mixture.
- Bake at 400 °F (205 °C) for about 30 minutes till cheese has melted and the top is medium brown.
45 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
very dry. flavors ok but will not make again.
23 Aug 15 vom Mitglied: DebMora
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 263 Kalorien in 1 Portion Acorn Squash Casserole.
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Kalorien Analyse: 50% fett, 22% kohlh, 29% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1102 kJ
13%
263 kcal
Fett
14,64g
21%
Gesättigte Fette
6,098g
30%
Einfach ungesättigte Fette
6,055g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,19g
Kohlenhydrate
14,4g
6%
Zucker
2,94g
3%
Ballaststoff
2,2g
Eiweiß
19,18g
38%
Salz
2,07g
34%
Cholesterin
60mg
Kalium
556mg
28%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (21%)
Fett (50%)
Eiweiß (29%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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