Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 1 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Lamporter
Turkey Vegetable Chili
A quick to prepare, low fat and delicious chili.
Zutaten
Anleitung
- Heat olive oil in large pot.
- Sauté onion and garlic until tender, then add green and red peppers, zucchini (which has been chopped), and turkey breast (which has been previously cooked and cut up into bite-size pieces).
- Sauté for 2-3 minutes until tender.
- Add canned tomatoes and vegetable juice, stir and crush up whole tomatoes.
- Add all remaining ingredients, stir well and bring to boil.
- Cover, lower heat, and simmer for 1 hour.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 245 Kalorien in 1 Portion Turkey Vegetable Chili.
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Kalorien Analyse: 20% fett, 57% kohlh, 23% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1026 kJ
12%
245 kcal
Fett
5,62g
8%
Gesättigte Fette
0,871g
4%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
3,007g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,163g
Kohlenhydrate
35,63g
14%
Zucker
10,39g
12%
Ballaststoff
11,8g
Eiweiß
14,1g
28%
Salz
2,87g
48%
Cholesterin
12mg
Kalium
750mg
38%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (57%)
Fett (20%)
Eiweiß (23%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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