Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 20 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: scullme
Thai Green Curry
Flavorsome Thai vegetable curry with coconut milk and tofu.
Zutaten
Anleitung
- Chop tofu. Stir fry tofu and vegetables.
- Mix coconut milk, green curry paste, fish sauce and lime juice together. Whisk until paste is dissolved.
- Pour mixture into wok with tofu and vegetables. Heat through.
61 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Very nice! Even better when topped with fresh basil and mint, since they seem to up the herbal "freshness factor" I associate with Thai food. The recipe is fine as it is, but if I were going to modify it, I would add a few lime leaves, a few slices of galingal root, and substitute vegetable broth for the coconut milk... but then its Jungle Curry, not Green Curry.
17 Feb 15 vom Mitglied: berelinde
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I substituted oyster sauce for fish sauce. Best thrown-together curry ever. I recommend Uncle Ben's basmati rice you can steam in the microwave to have with this.
22 Feb 10 vom Mitglied: Whitespider
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 170 Kalorien in 1 Portion Thai Green Curry.
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Kalorien Analyse: 48% fett, 27% kohlh, 26% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
711 kJ
9%
170 kcal
Fett
9,18g
13%
Gesättigte Fette
3,54g
18%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
4,307g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,545g
Kohlenhydrate
11,65g
4%
Zucker
3,59g
4%
Ballaststoff
2g
Eiweiß
11,15g
22%
Salz
2,45g
41%
Cholesterin
0mg
Kalium
193mg
10%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (26%)
Fett (48%)
Eiweiß (26%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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