Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 50 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Jbunny9821
Rosemary Baked Chicken with Potatoes
A delicious one-pan chicken thigh supper with paprika and rosemary delivering a double hit of antioxidant power.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 425° F (210° C)
- Mix oil, paprika, rosemary, sea salt, pepper and garlic powder in large bowl.
- Add chicken and potatoes; toss to coat well.
- Arrange potatoes in single layer on foil-lined 15 x 10 x 1" baking pan sprayed with no stick cooking spray.
- Bake 15 minutes. Push potatoes to one side of pan. Place chicken on pan.
- Bake 30 to 35 minutes longer or until chicken is cooked through and potatoes are tender, turning potatoes occasionally.
- Note: best served simply with a fruit or vegetable salad alongside. Based on a recipe from McCormick.
825 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
it was very tasteful....i will cook this again
11 Aug 11 vom Mitglied: kee3
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delicious and satisfying
30 Mai 11 vom Mitglied: cdostoevsky
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 296 Kalorien in 1 Portion Rosemary Baked Chicken with Potatoes.
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Kalorien Analyse: 39% fett, 31% kohlh, 30% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1238 kJ
15%
296 kcal
Fett
12,85g
18%
Gesättigte Fette
2,689g
13%
Einfach ungesättigte Fette
3,306g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,625g
Kohlenhydrate
23,23g
9%
Zucker
1,82g
2%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
22,85g
46%
Salz
1,49g
25%
Cholesterin
85mg
Kalium
652mg
33%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (31%)
Fett (39%)
Eiweiß (30%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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