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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
30 Minuten
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: cbella

Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic

Cauliflower roasted with parmesan cheese and spices makes for a terrific side.

Zutaten

Anleitung

  1. Preheat oven to 400 °F (200 °C).
  2. Cut cauliflower into florets and put in a single layer in an oven-proof baking dish. Toss in the garlic.
  3. Squeeze lemon juice over cauliflower and drizzle each piece with olive oil.
  4. Sprinkle with salt and pepper. If the oven hasn't reached 400°F yet, set aside until it has.
  5. Place casserole in the hot oven, uncovered, for 25-30 minutes, or until the top is lightly brown. Test with a fork for desired doneness. Fork tines should be able to easily pierce the cauliflower.
  6. Remove from oven and sprinkle with parmesan cheese. Serve immediately.
897 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
While it is a healthy recipe, it is not good for the Jenny Craig Diet because the breakdown for Fat 56%, Carbs 31%, and Protein 13% is in opposition to the usual breakdown that Jenny advocates of Carbs making up about 50% and fat and protein splitting the rest of the distribution...HOwever, if butter or olive oil were left out and a Pam-like spray used instead, it would be a much better fit for Jenny Craig dieters.
user vote
03 Jul 10 vom Mitglied: Sophia M W
Excellent recipe for the the Ancient European Diet. The roasting technique adds a real touch of antiquity.
user vote
26 Mai 10 vom Mitglied: Runesinger
Vorheriges 11 bis 12 von 12

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 112 Kalorien in 1 Portion Roasted Cauliflower with Parmesan & Garlic.
Kalorien Analyse: 56% fett, 31% kohlh, 13% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
467 kJ
6%
112 kcal
Fett
7,58g
11%
Gesättigte Fette
1,414g
7%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
5,164g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,873g
Kohlenhydrate
9,23g
4%
Zucker
3,75g
4%
Ballaststoff
3,7g
Eiweiß
3,94g
8%
Salz
0,52g
9%
Cholesterin
2mg
Kalium
459mg
23%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
6%
vom ETB*
(112 kal)
6% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (31%)
 
Fett (56%)
 
Eiweiß (13%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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