Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 8 Std.
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: b_girl
Vegetable Minestrone Soup
A tasty and healthy vegetable based soup, to be made in a slow cooker.
Zutaten
Anleitung
- Mix all ingredients except rice and basil in a 3 1/2 to 6 quart slow cooker.
- Cover and cook on low heat setting for 6 to 8 hours or until vegetables are tender.
- Stir in rice and basil. (Note, if you are not using instant rice, cook the rice first as per package directions.)
- Cover and cook on low heat setting for about 15 minutes or until rice is tender.
154 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
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I've made a similar recipe. I don't use the marjoram, tomatoes, cabbage, rice and basil but I add rosemary and frozen peas. Be aware, you can use frozen veggies in this, and it is awesome, especially on a cold day!
26 Apr 10 vom Mitglied: curvyamazon
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 76 Kalorien in 1 Portion Vegetable Minestrone Soup.
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Kalorien Analyse: 3% fett, 85% kohlh, 12% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
319 kJ
4%
76 kcal
Fett
0,26g
0%
Gesättigte Fette
0,038g
0%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,028g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,1g
Kohlenhydrate
16,97g
7%
Zucker
1,79g
2%
Ballaststoff
2,5g
Eiweiß
2,49g
5%
Salz
1,15g
19%
Cholesterin
0mg
Kalium
294mg
15%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (85%)
Fett (3%)
Eiweiß (12%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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