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Portionen:
8 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
15 Minuten
Kochzeit:
1 Std.
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: helcha

Cabbage and Tomato Soup

A fat free soup that is perfect for anyone counting calories.

Zutaten

Anleitung

  1. Dice onion.
  2. Shred cabbage.
  3. Add diced tomatoes.
  4. Add tomato paste.
  5. Add water.
  6. Add stock cubes and salt and pepper to taste.
  7. Bring to boil and cook for one hour.
654 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
what is a serving in ozs or grams
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11 Feb 21 vom Mitglied: cindy reynolds
I need help with this recipe. Am I supposed to cook this in a slow cooker? Cos I cooked it on the stove, after 30 minutes on medium heat the soup starts to dry up.
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08 Okt 14 vom Mitglied: Pangeh
Thought this was really good but added a lot of chilli so would have changed the taste a bit. Will use a lot less onions next time and maybe add other veg.
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22 Mrz 13 vom Mitglied: Salbear
so so good...ate this for lunch every day...today will make a new batch and adding mushrooms and a little chicken breast...
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16 Aug 12 vom Mitglied: bevie123
Made this last week and it was delicious. I used liquid chicken stock instead of water and cubes and I skipped the tomato paste. Added a few other veges and a pound of ground turkey. Basically ended up like a pasta sauce with lots of veges. I served it over spaghetti squash all week.
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24 Okt 11 vom Mitglied: kurlz511
Very tasty soup
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11 Jun 11 vom Mitglied: samanthakayee
I used three boullion cubes, onion, a tablespoon of corn, 1/3 cabbage and diced tomatoes with garlic. DELISH!
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04 Jan 11 vom Mitglied: DanaFine
0pts
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17 Mai 10 vom Mitglied: Susie-Q
So, do you use chicken stock or bouillon cubes? It sounds fabulous!
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05 Mrz 10 vom Mitglied: brads_wife
I made this soup last night. I wasn't sure how much a cube of chicken stock was, so I just eyeballed it. Also, to cut the sodium, I used no salt added tomato paste and low sodium chicken stock. Thanks for the recipe! :-)
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17 Apr 09 vom Mitglied: newmia4425
1 bis 10 von 12 Weiter

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 23 Kalorien in 1 Portion Cabbage and Tomato Soup.
Kalorien Analyse: 6% fett, 79% kohlh, 16% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
95 kJ
1%
23 kcal
Fett
0,16g
0%
Gesättigte Fette
0,037g
0%
Einfach ungesättigte Fette
0,044g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,079g
Kohlenhydrate
5,02g
2%
Zucker
2,49g
3%
Ballaststoff
1,2g
Eiweiß
1g
2%
Salz
2,58g
43%
Cholesterin
0mg
Kalium
170mg
9%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
1%
vom ETB*
(23 kal)
1% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (78%)
 
Fett (6%)
 
Eiweiß (16%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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