Pork Medallions with Marsala
Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
|
Tenderloin pork skillet simmered with marsala wine.
Zutaten
Anleitung
- Lightly dust pork with flour.
- Heat oil in large skillet over medium-high heat until hot.
- Add pork slices; cook 3 minutes per side or until browned.
- Remove from pan. Reduce heat to medium.
- Add garlic to skillet; cook and stir 1 minute. Add wine and pork; cook 3 minutes or until pork is barely pink in center.
- Remove pork from skillet. Stir in parsley. Simmer wine mixture until slightly thickened, 2 to 3 minutes.
- Tip: For a special touch, sprinkle with chopped red onion just before serving.
166 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
|
Rezensionen
This sounds awesome!!! Can't wait to try it! I need/want more Hawaiian recipes....please? :)
03 Feb 22 vom Mitglied: Slow Meta
|
This was excellent and my kids even enjoyed it!! I sauteed some sliced white mushrooms in with the pork as it was finishing and enjoyed it with mashed cauliflower and green beans. Probably the most colorful, well rounded meal we have had in awhile.
27 Jun 11 vom Mitglied: Sdrucke
|
I used red wine (I know, I know!) and I substituted basil for parsley but it was fantastic! I would never normally pair red wine with pork but it worked really well. I'm sure with marsala it would be even better. Great recipe!
12 Mai 10 vom Mitglied: jenju
|
This was GREAT!!!. Served it with Cheesy Cauliflower Au Gratin (104 cal). Great meal and the wife loved it.
13 Apr 10 vom Mitglied: tw4jsu
|
This is one of my family's favorite. The pork is so tender with a great flavor.
22 Sep 09 vom Mitglied: mommaofmany
|
|
|
|
|
Dieses Rezept begutachten
Sie müssen sich anmelden, um dieses Rezept zu überprüfen. Klicken sie hier, um sich anzumelden.
|
|
|
Weitere Rezepte finden
|
Filtern durch Mahlzeit Typ
Hauptgerichte
Neuesten Rezepte
Leckere und farbenfrohe gesunde Vorspeise.
|
Ein cremiger Protein-Haferbrei, den du in nur 5 Minuten zubereiten kannst.
|
Leckeres, leichtes und einfaches Rezept.
|
Gesundes, schnelles und einfaches Rezept.
|
|
Ein Rezept vorschlagen
Ernährungsübersicht:
|
|
Es sind 221 Kalorien in 1 Portion Pork Medallions with Marsala.
|
|
Kalorien Analyse: 30% fett, 19% kohlh, 51% eiw. |
|
Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
925 kJ
11%
221 kcal
Fett
6,27g
9%
Gesättigte Fette
1,635g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,613g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,344g
Kohlenhydrate
8,81g
3%
Zucker
4,02g
4%
Ballaststoff
0,1g
Eiweiß
23,56g
47%
Salz
1,74g
29%
Cholesterin
66mg
Kalium
379mg
19%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (19%)
Fett (30%)
Eiweiß (51%)
|
|
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
|