Vorbereitungszeit: 30 Minuten
Kochzeit: 2 Std.
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A wonderful low carb peppermint fudge.
Zutaten
Anleitung
- Melt butter on low heat, and add chocolate. After melted, remove from heat, and stir in cream, vanilla, peppermint and Splenda. Mix till all is dissolved.
- Pour mixture into 8x8" pan that is lined with foil or parchment paper. Freeze.
- Cut with a knife into 64 squares.
- Keep stored in the freezer.
577 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Just delightful! Especially when you are having a major chocolate craving.
11 Feb 11 vom Mitglied: TJ Alred
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Excellent taste... small servings
21 Nov 10 vom Mitglied: shewulfwyn
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I used Great Value No Calorie Sweetener and if I figured right, there were only 2.55 carbs. i couldn't find it in the foods by the cup. Be careful that still adds up.
24 Feb 10 vom Mitglied: loislaney
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Delicious. This really satisfies my sweet tooth. I may try it will other flavorings as well, such as almond.
19 Dez 07 vom Mitglied: RescueAGreyhound
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 42 Kalorien in 1 Portion Peppermint Fudge.
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Kalorien Analyse: 60% fett, 37% kohlh, 3% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
174 kJ
2%
42 kcal
Fett
3,01g
4%
Gesättigte Fette
1,884g
9%
Einfach ungesättigte Fette
0,854g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,102g
Kohlenhydrate
4,17g
2%
Zucker
3,01g
3%
Ballaststoff
0,5g
Eiweiß
0,39g
1%
Salz
0,00g
0%
Cholesterin
4mg
Kalium
25mg
1%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (37%)
Fett (60%)
Eiweiß (3%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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