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Portionen:
4 Portion(en)
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
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vom Mitglied: AngelaTn

Parmesan Pork Patties

Pork patties for a hamburger or to just eat plain.

Zutaten

Anleitung

  1. With a vegetable peeler, shave about half of the parmesan into thin strips; set aside.
  2. Finely shred remaining parmesan (should yield about 1/4 cup).
  3. In a large bowl combine ground pork, finely shredded parmesan, pepper, garlic salt, and oregano.
  4. Form mixture into four 3/4" thick patties.
  5. Pre-heat broiler. Place patties on the unheated rack of a broiler pan.
  6. Broil 3 to 4" from heat for 12-14 minutes or until done and juices run clear, turning once halfway through broiling.
  7. Top each pattie with tomato slices and strips of parmesan. Broil 1 minute more.
  8. Top patties with basil.
181 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
this dissapered.. sorry ..I would chop the basil fine and add it to the pattie.. this is perfect for Low Carb.. thanks
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26 Jul 12 vom Mitglied: SJWNana
fat content too high for a traditional WW (28g)
user vote
02 Okt 11 vom Mitglied: mbc4767

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 374 Kalorien in 1 Portion Parmesan Pork Patties.
Kalorien Analyse: 69% fett, 4% kohlh, 27% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1565 kJ
19%
374 kcal
Fett
28,25g
40%
Gesättigte Fette
11,408g
57%
Einfach ungesättigte Fette
11,926g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,428g
Kohlenhydrate
3,89g
1%
Zucker
1,52g
2%
Ballaststoff
1,2g
Eiweiß
25,33g
51%
Salz
0,71g
12%
Cholesterin
94mg
Kalium
502mg
25%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
19%
vom ETB*
(374 kal)
19% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (4%)
 
Fett (69%)
 
Eiweiß (27%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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