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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Itsmehere

Creamy Cajun chicken

Delicious Southern chicken dish that's terrific with pasta.

Zutaten

Anleitung

  1. Mix garlic powder, onion powder, oregano, paprika, black pepper, cayenne and salt. This creates the Cajun spice.
  2. Chop tomato, set aside. Chop peppers, onion and mince garlic. Cut chicken into bite size pieces.
  3. Add butter and olive oil to heavy skillet over medium-high heat. Sprinkle chicken liberally with Cajun spice.
  4. Add half of chicken and cook 2 minutes letting chicken sit, do not stir. Turn and cook the other side 2 minutes. Remove to a plate and repeat with remaining chicken, then adding to plate.
  5. Add peppers and onion and cook until they get a little color on them, 4 to 5 minutes.
  6. Add tomatoes and garlic cook 2 to 3 minutes. Remove veggies to a plate.
  7. Add chicken stock and cook until it reduces a little. Add heavy cream and stir to combine.
  8. Add chicken and veggies back to skillet stirring to combine.
263 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
I used fat free greek yogurt instead of heavy cream. More nutritional. And put it over whole wheat pasta. I really liked it but my husband didnt love it. He says I am a great cook and it wasnt my best. So since it wasnt a win for everyone i gave it a 3. Regardless of what he thinks I would make it again!
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28 Mrz 12 vom Mitglied: bethaney
This recipe has so much flavor, I can't believe I'm dieting.
user vote
07 Feb 12 vom Mitglied: PGaiser
Don't use the pasta - eat it plain, or over spaghetti squash or zucchini noodles.
user vote
28 Dez 11 vom Mitglied: beakerwill

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 322 Kalorien in 1 Portion Creamy Cajun chicken.
Kalorien Analyse: 69% fett, 9% kohlh, 22% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1346 kJ
16%
322 kcal
Fett
25,24g
36%
Gesättigte Fette
12,644g
63%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
9,341g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,336g
Kohlenhydrate
7,14g
3%
Zucker
2,66g
3%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
17,88g
36%
Salz
2,16g
36%
Cholesterin
110mg
Kalium
218mg
11%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
16%
vom ETB*
(322 kal)
16% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (9%)
 
Fett (69%)
 
Eiweiß (22%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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