Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 45 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Biz319
Roasted Cauliflower Broccoli Soup
Pure comfort food on a cold wintery day.
Zutaten
Anleitung
- Heat oven to 400° F (200° C). Toss chopped cauliflower, broccoli and garlic with the olive oil, and roast for 30 minutes.
- Meanwhile, heat the butter in a large pot or dutch oven. Add the celery and carrot and saute for about 10 minutes.
- Whisk in the salt, pepper, paprika, thyme and flour and continue to cook for 2 minutes.
- Add the wine and water, whisking to combine with the flour mixture.
- Slowly add the broth and bring the mixture to a boil, then reduce the heat and simmer for 10 minutes.
- Add the cauliflower, broccoli and garlic to pot. Using a stick blender, puree well. Remove from heat and stir in half and half.
- Top with bacon bits or serve with crusty bread or crackers.
74 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
I substitute half a cup of Greek Yogurt for the half & half because it's what I had on hand and it worked great.
12 Feb 12 vom Mitglied: AZGuy70
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 125 Kalorien in 1 Portion Roasted Cauliflower Broccoli Soup.
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Kalorien Analyse: 28% fett, 55% kohlh, 18% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
523 kJ
6%
125 kcal
Fett
3,9g
6%
Gesättigte Fette
1,671g
8%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,512g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,478g
Kohlenhydrate
17,16g
7%
Zucker
5,93g
7%
Ballaststoff
5,2g
Eiweiß
5,54g
11%
Salz
2,06g
34%
Cholesterin
6mg
Kalium
696mg
35%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (54%)
Fett (28%)
Eiweiß (18%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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