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Portionen:
4 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
12 Minuten
Kochzeit:
10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: MJPrich

Turkey Piccata

Breaded turkey cutlet served with a white wine sauce that's low fat and low calorie.

Zutaten

Anleitung

  1. Cut off peel and pith from lemons. Cut into slices, then cut slices in half; reserve.
  2. Spread breadcrumbs on waxed paper. Press cutlets into crumbs to coat.
  3. Coat a large non-stick skillet with cooking spray and place over medium-high heat. Lightly spray cutlets with cooking spray.
  4. Cook 2 1/2-minutes per side or until golden and no longer pink in thickest parts. Remove to a platter and keep warm.
  5. Add tomatoes and thyme to skillet, raise heat to high, and cook, shaking pan, for 2 to 3 minutes or until tomato skins start to char and split in spots; transfer to platter.
  6. Add wine, shallot, and capers to skillet; boil 1 minute or until wine is reduced by half.
  7. Reduce heat and swirl in butter and reserved lemon slices until butter is emulsified.
  8. Spoon over turkey and serve with tomatoes.
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Ernährungsübersicht:

Es sind 249 Kalorien in 1 Portion Turkey Piccata.
Kalorien Analyse: 19% fett, 31% kohlh, 50% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
1040 kJ
12%
248 kcal
Fett
4,87g
7%
Gesättigte Fette
2,386g
12%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,099g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,227g
Kohlenhydrate
18,09g
7%
Zucker
5,58g
6%
Ballaststoff
3,4g
Eiweiß
28,78g
58%
Salz
0,7g
12%
Cholesterin
58mg
Kalium
502mg
25%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
12%
vom ETB*
(248 kal)
12% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (31%)
 
Fett (19%)
 
Eiweiß (50%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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