Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A beautiful dip made which can be served as an appetizer with toasted pita fingers...very yummy.
Zutaten
Anleitung
- Toss the veggies with enough olive oil to coat lightly, and sprinkle with salt and pepper.
- Spread evenly on a baking sheet.
- Bake in a 190 °C preheated oven for 20 minutes. Check on the veggies, pushing them around and then bake another 8-10 minutes, or until the veggies are soft.
- Roughly mash the veggies with a potato masher. Add another drizzle of olive oil.
- Served chilled or warm.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 76 Kalorien in 1 Portion Chunky Aubergine Dip.
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Kalorien Analyse: 40% fett, 52% kohlh, 8% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
317 kJ
4%
76 kcal
Fett
3,72g
5%
Gesättigte Fette
0,534g
3%
Einfach ungesättigte Fette
2,492g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,509g
Kohlenhydrate
10,93g
4%
Zucker
4,71g
5%
Ballaststoff
4,9g
Eiweiß
1,76g
4%
Salz
1,46g
24%
Cholesterin
0mg
Kalium
338mg
17%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (52%)
Fett (40%)
Eiweiß (8%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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