Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: memauss
Hawaiian Style Salmon Steaks
Tropical and tasty salmon steaks.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat the oven to 400° F (200° C).
- Rinse salmon steaks and pat them dry. Season with salt and pepper to taste. Drizzle the oil on the steaks and reserve.
- Cut a piece of parchment paper (one for each salmon steak) in circular shapes about 12" in diameter, fold in half, and place the fish steaks at the center of the half circle.
- Top with the remaining ingredients. Fold the other half of the parchment over the ingredients and crimp the edges to seal.
- Place parchment "bags" on a baking sheet and bake for 12 minutes.
360 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This is VERY GOOD! Not much preparation and well worth it. This definitely gets a 5, because FS only goes to a 5.
08 Sep 12 vom Mitglied: George2456
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Was good...served with rice pilaf and steamed veggies.
07 Mrz 12 vom Mitglied: newleaf12
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This was soooooo good, only i used a salmon fillet instead of salmon steaks because it has fewer bones.
23 Okt 10 vom Mitglied: colleen5441
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5 pts. Could sub canned pineapple.
27 Jan 08 vom Mitglied: Bible Bliss
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 194 Kalorien in 1 Portion Hawaiian Style Salmon Steaks.
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Kalorien Analyse: 40% fett, 12% kohlh, 48% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
810 kJ
10%
194 kcal
Fett
8,47g
12%
Gesättigte Fette
0,957g
5%
Einfach ungesättigte Fette
3,718g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,885g
Kohlenhydrate
5,78g
2%
Zucker
3,9g
4%
Ballaststoff
0,6g
Eiweiß
22,91g
46%
Salz
0,29g
5%
Cholesterin
59mg
Kalium
428mg
21%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (12%)
Fett (40%)
Eiweiß (48%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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