Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 1 Std.
Mahlzeit Typ:
Beilagen
Salate und Salatdressings
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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Roasted beets with feta cheese and pesto.
Zutaten
Anleitung
- Rinse and peel beets. Place on foil with garlic cloves. Drizzle with 1 tablespoon of olive oil.
- Wrap foil tightly about beets and garlic. Roast in a 400 °F (205 °C) oven for 1 hour.
- Remove beets and allow to cool. Place garlic, basil, pine nuts, and 2 tablespoons olive oil in food processor and blend until smooth.
- Chop beets into 1/2" cubes. Combine cubed beets, feta cheese, and pesto in a bowl and mix to coat.
- Allow composed salad to cool in fridge for 4 hours to allow flavors to mingle. Enjoy.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 88 Kalorien in 1 Portion Beet Pesto Salad.
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Kalorien Analyse: 74% fett, 14% kohlh, 13% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
370 kJ
4%
88 kcal
Fett
7,42g
11%
Gesättigte Fette
2,069g
10%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
2,997g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,329g
Kohlenhydrate
3,08g
1%
Zucker
1,5g
2%
Ballaststoff
0,7g
Eiweiß
2,87g
6%
Salz
0,33g
6%
Cholesterin
8mg
Kalium
88mg
4%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (13%)
Fett (74%)
Eiweiß (13%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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