Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: ccoburn
Lasagna Stuffed Peppers
With no noodles this recipe is great for South Beach Phase 1.
Zutaten
Anleitung
- Place peppers in a large baking pan at least 9x13". Sprinkle inside of peppers with salt. Pre-heat oven to 350 °F (175 °C).
- Brown the ground beef, garlic, mushrooms, salt, pepper and half the garlic powder.
- Drain fat, then stir in spaghetti sauce and adjust seasoning as needed.
- Combine the ricotta cheese, egg and 2 tablespoons of parmesan cheese in a small bowl. Season with salt, pepper and remaining garlic powder.
- Divide ricotta mixture between the pepper halves. Top ricotta mixture with meat and sauce.
- Mound the mozzarella cheese over the top of each pepper. Sprinkle with the 1/4 cup of parmesan.
- Bake at 350º F for 45 minutes or until cheese is melted and browned. The peppers will have a little crunch to them still.
186 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Easy to make. I used red peppers from the local farmer's market and cremini mushrooms. It was very good.
16 Okt 08 vom Mitglied: dbrthmpsn
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sounds delicious, I'll definately try this
24 Feb 08 vom Mitglied: tevans
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will give this a try..might help satisfy the pizza craving
30 Dez 07 vom Mitglied: Janelleas
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This sounds wonderful and for all those veggies out there just subsitute "ground meatless" and you have a fantastic, balanced meal!
19 Okt 07 vom Mitglied: elcummings
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 260 Kalorien in 1 Portion Lasagna Stuffed Peppers.
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Kalorien Analyse: 34% fett, 20% kohlh, 46% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1087 kJ
13%
260 kcal
Fett
9,92g
14%
Gesättigte Fette
5,017g
25%
Transfette
0,194g
Einfach ungesättigte Fette
3,307g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,824g
Kohlenhydrate
12,8g
5%
Zucker
5,85g
7%
Ballaststoff
2,4g
Eiweiß
29,75g
60%
Salz
1,28g
21%
Cholesterin
86mg
Kalium
665mg
33%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (20%)
Fett (34%)
Eiweiß (46%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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