Indian Spiced Roasted Vegetables
Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 25 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Dptb
Indian Spiced Roasted Vegetables
Roasted cauliflower, potatoes and peas with an Indian flair.
Zutaten
Anleitung
- Preheat oven to 450 °F (220 °C).
- Cube potatoes into 1/2" - 3/4" pieces and chop cauliflower into 1" florets.
- Add cauliflower, potatoes and frozen peas to a large baking dish and toss with olive oil and spices.
- Roast at 425 °F for 25 minutes (or until potatoes are tender and browned), stirring once.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 145 Kalorien in 1 Portion Indian Spiced Roasted Vegetables.
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Kalorien Analyse: 30% fett, 57% kohlh, 13% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
607 kJ
7%
145 kcal
Fett
5,06g
7%
Gesättigte Fette
0,706g
4%
Einfach ungesättigte Fette
3,469g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,679g
Kohlenhydrate
21,48g
8%
Zucker
4,53g
5%
Ballaststoff
4,8g
Eiweiß
5g
10%
Salz
0,17g
3%
Cholesterin
0mg
Kalium
646mg
32%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (57%)
Fett (30%)
Eiweiß (13%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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