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Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
20 Minuten
Kochzeit:
1 Std. 10 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: Janelleas

Mixed Vegetable Soup

There are many variations to this 0 point soup. Basic idea is to create a simple broth, add veggies and spices to your hearts content.

Zutaten

Anleitung

  1. Sauté celery, onion, and garlic with cooking spray (like Pam) in large stock pot.
  2. Add broth (low fat or fat free) and all ingredients. Bring to boil, cover and simmer for a minimum of 1 hour.
  3. Add salt and pepper to taste.
  4. Note: you can add cooked chicken breast, canned chicken breast, canned shrimp or extra lean ground beef to add protein to this soup and make it a meal.
57 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
it says that it makes twelve servings, and calls for 64 ounces of broth. Since 64/12 is a little over 5 ounces per serving, I'd go with one cup per serving, which would account for the veggies and such.
user vote
24 Jan 10 vom Mitglied: shadon
I would like to see the Amount Per Serving on this and all the other recipes! Is it a cup or what?
user vote
29 Dez 09 vom Mitglied: niobi

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 92 Kalorien in 1 Portion Mixed Vegetable Soup.
Kalorien Analyse: 11% fett, 64% kohlh, 25% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
386 kJ
5%
92 kcal
Fett
1,3g
2%
Gesättigte Fette
0,322g
2%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,404g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,362g
Kohlenhydrate
16,26g
6%
Zucker
8,21g
9%
Ballaststoff
4,8g
Eiweiß
6,26g
13%
Salz
1,80g
30%
Cholesterin
0mg
Kalium
801mg
40%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
5%
vom ETB*
(92 kal)
5% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (64%)
 
Fett (11%)
 
Eiweiß (25%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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