Vorbereitungszeit: 5 Minuten
Kochzeit: 1 Std. 15 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: llynn5255
Homemade Chicken Soup
Simple, hearty chicken soup with vegetables with that real homely feel.
Zutaten
Anleitung
- Salt and pepper whole chicken breasts and cook in a skillet with pan spray until browned on the outside and cooked through.
- Rough chop the cooked breasts and return to the skillet and set aside.
- Heat olive oil in a soup pot and add onions, salt and pepper. Cook for 3 minutes.
- Add carrots, celery and Italian seasoning and cook until vegetables start to soften.
- Heat chopped chicken in the skillet until hot and add a small amount of broth to de-glaze the pan. Add chicken and broth to vegetables.
- Add remaining broth to soup pot, heat to a boil, reduce heat and cook on low for 1 hour or until carrots are completely soft.
- Note: brown rice or tiny egg noodles are a good addition. I cook them separately and add a little to my bowl.
561 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Is one serving a cup?
27 Apr 16 vom Mitglied: VirDoHM
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The serving size is 1 cup
06 Aug 13 vom Mitglied: llynn5255
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Looks delicious but really would be great if we knew the serving size
24 Mai 13 vom Mitglied: PontJieBoTTeR
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need serving size
13 Mrz 13 vom Mitglied: MDLR
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I added barley and frozen corn, very tasty.
22 Jan 12 vom Mitglied: Croethle
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What is the serving size of this recipe. I think I will try it for supper tomorrow night.
19 Jan 12 vom Mitglied: fatchick62
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How much is a serving??? A cup? Half a cup?
16 Jan 11 vom Mitglied: kerirae
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I used only 4 cups of low-sodium chicken broth and added water to make up the difference and it still came out great! Even my boyfriend was dying for more.
14 Okt 10 vom Mitglied: bella611
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2pts
15 Mai 10 vom Mitglied: Susie-Q
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 83 Kalorien in 1 Portion Homemade Chicken Soup.
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Kalorien Analyse: 27% fett, 19% kohlh, 54% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
348 kJ
4%
83 kcal
Fett
2,45g
3%
Gesättigte Fette
0,517g
3%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,274g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,448g
Kohlenhydrate
3,9g
2%
Zucker
1,29g
1%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
11,12g
22%
Salz
1,90g
32%
Cholesterin
27mg
Kalium
173mg
9%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (19%)
Fett (27%)
Eiweiß (54%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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