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Portionen:
12 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
5 Minuten
Kochzeit:
1 Std. 15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Suppen
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: llynn5255

Homemade Chicken Soup

Simple, hearty chicken soup with vegetables with that real homely feel.

Zutaten

Anleitung

  1. Salt and pepper whole chicken breasts and cook in a skillet with pan spray until browned on the outside and cooked through.
  2. Rough chop the cooked breasts and return to the skillet and set aside.
  3. Heat olive oil in a soup pot and add onions, salt and pepper. Cook for 3 minutes.
  4. Add carrots, celery and Italian seasoning and cook until vegetables start to soften.
  5. Heat chopped chicken in the skillet until hot and add a small amount of broth to de-glaze the pan. Add chicken and broth to vegetables.
  6. Add remaining broth to soup pot, heat to a boil, reduce heat and cook on low for 1 hour or until carrots are completely soft.
  7. Note: brown rice or tiny egg noodles are a good addition. I cook them separately and add a little to my bowl.
561 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
Is one serving a cup?
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27 Apr 16 vom Mitglied: VirDoHM
The serving size is 1 cup
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06 Aug 13 vom Mitglied: llynn5255
Looks delicious but really would be great if we knew the serving size
user vote
24 Mai 13 vom Mitglied: PontJieBoTTeR
need serving size
user vote
13 Mrz 13 vom Mitglied: MDLR
I added barley and frozen corn, very tasty.
user vote
22 Jan 12 vom Mitglied: Croethle
What is the serving size of this recipe. I think I will try it for supper tomorrow night.
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19 Jan 12 vom Mitglied: fatchick62
2 pts
user vote
03 Dez 11 vom Mitglied: mama mel
How much is a serving??? A cup? Half a cup?
user vote
16 Jan 11 vom Mitglied: kerirae
I used only 4 cups of low-sodium chicken broth and added water to make up the difference and it still came out great! Even my boyfriend was dying for more.
user vote
14 Okt 10 vom Mitglied: bella611
2pts
user vote
15 Mai 10 vom Mitglied: Susie-Q
1 bis 10 von 12 Weiter

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 83 Kalorien in 1 Portion Homemade Chicken Soup.
Kalorien Analyse: 27% fett, 19% kohlh, 54% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
348 kJ
4%
83 kcal
Fett
2,45g
3%
Gesättigte Fette
0,517g
3%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
1,274g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,448g
Kohlenhydrate
3,9g
2%
Zucker
1,29g
1%
Ballaststoff
0,8g
Eiweiß
11,12g
22%
Salz
1,90g
32%
Cholesterin
27mg
Kalium
173mg
9%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
4%
vom ETB*
(83 kal)
4% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (19%)
 
Fett (27%)
 
Eiweiß (54%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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