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Portionen:
6 Portion(en)
Vorbereitungszeit:
10 Minuten
Kochzeit:
15 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Average FatSecret member ranking Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
vom Mitglied: lettygaylor

Balsamic Chicken & Vegetables

A quick way to pull together a delicious dinner.

Zutaten

Anleitung

  1. In a small bowl, stir together salad dressing, balsamic vinegar, honey, and crushed red peppers. Set aside.
  2. In a large skillet, heat oil over medium-high. Add chicken; cook 5-6 minutes or until chicken is tender and no longer pink. Add half of the dressing mixture to skillet; stir to coat. Transfer chicken to a serving platter; cover and keep warm.
  3. Add asparagus and carrot to skillet. Cook and stir for 3-4 minutes or until asparagus is crisp-tender; transfer to serving platter.
  4. Stir remaining dressing mixture; add to skillet. Cook and stir 1 minute, scraping up browned bits from bottom of skillet. Drizzle the dressing mixture over chicken and vegetables.
  5. If desired sprinkle with chopped tomato.
71 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
 

Rezensionen 
will try it
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15 Jun 15 vom Mitglied: birwin01
Delish !! will make it again,, and again !
user vote
22 Mai 15 vom Mitglied: Tamarah Jo
Makes 6-1 cup servings.
user vote
05 Mai 15 vom Mitglied: lettygaylor

     
 

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Ernährungsübersicht:

Es sind 167 Kalorien in 1 Portion Balsamic Chicken & Vegetables.
Kalorien Analyse: 26% fett, 19% kohlh, 56% eiw.

Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
pro portion
% RM*
Energie
697 kJ
8%
166 kcal
Fett
4,94g
7%
Gesättigte Fette
0,864g
4%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
2,672g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,4g
Kohlenhydrate
8,16g
3%
Zucker
5,95g
7%
Ballaststoff
1,5g
Eiweiß
24,22g
48%
Salz
0,78g
13%
Cholesterin
65mg
Kalium
156mg
8%
* Referenzmenge für einen durchschnittlichen Erwachsenen (8400 kJ / 2000 kcal)
8%
vom ETB*
(166 kal)
8% ETB
Kalorien Analyse:
 
Kohlenhydrate (18%)
 
Fett (26%)
 
Eiweiß (56%)
*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien

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