Mahlzeit Typ:
Suppen
Mittagessen
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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If you're missing potato soup, try this out.
Zutaten
Anleitung
- Separate cauliflower and cut into small pieces (you can use frozen cauliflower as well).
- Boil with chopped onion in chicken broth until tender.
- Place approximately 2 cups of cooked cauliflower in food processor with 1/4 cup of chicken broth.
- Add butter and cream and pulse until creamy.
- Combine remainder of cauliflower with cooked bacon, salt, pepper and shredded cheddar cheese.
- Mix with pulsed mixture.
- Note: you can add sour cream and chives if desired!
286 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
This is AMAZING. I know it sounds funny, but, it tastes sooo freakin good...definitely try this out! You will NOT be disappointed...trust me.
24 Okt 07 vom Mitglied: Reina Estrella
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MMMMMMMMMMMM, Cheeeeeeesssssy!
24 Okt 07 vom Mitglied: sararay
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Bacon, butter, cheese, and heavy cream?? In NO WAY is this suitable for any phase of Sonoma, nevermind wave 1.
04 Okt 07 vom Mitglied: divvy23
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yummy...sounds good!
02 Okt 07 vom Mitglied: lorik
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 373 Kalorien in 1 Portion Mock Potato Soup.
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Kalorien Analyse: 78% fett, 8% kohlh, 14% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1559 kJ
19%
372 kcal
Fett
32,92g
47%
Gesättigte Fette
15,654g
78%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
11,965g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,547g
Kohlenhydrate
7,55g
3%
Zucker
3,18g
4%
Ballaststoff
2,6g
Eiweiß
13,01g
26%
Salz
2,34g
39%
Cholesterin
75mg
Kalium
517mg
26%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (8%)
Fett (78%)
Eiweiß (14%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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