Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A lowfat "enchilada" bake without tortillas.
Zutaten
Anleitung
- Brown turkey, onion and taco seasoning. Add enchilada sauce and simmer until thickened, about 5-7 minutes. Set aside.
- Pre-heat oven at 350 °F (175 °C). Use non-stick spray to grease an 8 x 8" pan.
- In a medium bowl, blend cream cheese, spinach, and egg together until creamy.
- In bottom of pan, spread half of the meat mixture until it covers it.
- Then spread the spinach mixture on top of the meat, making sure it reaches the edges.
- Sprinkle half of the cheese on top. Then add remaining meat mixture and sprinkle the rest of the cheese. Bake in the oven for 30 minutes until set.
356 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Made last night and loved it. Used what I had... salsa versus enchilada sauce and added more vegetables. I must try again & make as listed.
17 Feb 09 vom Mitglied: meonadiet
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 151 Kalorien in 1 Portion Mexican Spinach Bake.
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Kalorien Analyse: 16% fett, 19% kohlh, 65% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
633 kJ
8%
151 kcal
Fett
2,61g
4%
Gesättigte Fette
0,112g
1%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
0,005g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,087g
Kohlenhydrate
7,16g
3%
Zucker
2,99g
3%
Ballaststoff
1,6g
Eiweiß
23,99g
48%
Salz
1,82g
30%
Cholesterin
48mg
Kalium
179mg
9%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (19%)
Fett (16%)
Eiweiß (65%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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