Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 1 Std.
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: Jenifa75
Homemade Onion Soup
This soup can be eaten as is or turned into French Onion soup if you are allowed the bread and cheese.
Zutaten
Anleitung
- Slice the onions and place in a large pot with 2 cups of water. Let cook about 8 to 10 minutes or until soft.
- Add beef stock, garlic powder, salt and pepper. Bing to a boil. Reduce heat and simmer for 45 minutes.
- Bake 1/2 of a hamburger roll at 325 °F (160 °C) for about 20 minutes or until throughly toasted, this makes your "Crouton".
- Place 1 cup of soup into an oven proof bowl and place crouton on top and top with low or reduced fat provolone cheese.
- Broil at 270 °F (130 °C) until cheese is bubbly and brown.
- Note: the nutritional information for this recipe does not include the bread or cheese so if used make sure to add them.
440 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Seriously the best onion soup I have had!! So good and really WW-friendly!!
03 Nov 09 vom Mitglied: vlaunier
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 39 Kalorien in 1 Portion Homemade Onion Soup.
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Kalorien Analyse: 5% fett, 82% kohlh, 13% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
162 kJ
2%
39 kcal
Fett
0,22g
0%
Gesättigte Fette
0,098g
0%
Einfach ungesättigte Fette
0,076g
Mehrfach ungesättigte Fette
0,049g
Kohlenhydrate
8,56g
3%
Zucker
3,83g
4%
Ballaststoff
1,1g
Eiweiß
1,41g
3%
Salz
2,90g
48%
Cholesterin
0mg
Kalium
128mg
6%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (82%)
Fett (5%)
Eiweiß (13%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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