Vorbereitungszeit: 15 Minuten
Kochzeit: 30 Minuten
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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A yummy and very easy vegan cake.
Zutaten
Anleitung
- Pre-heat oven to 350 °F (175 °C). Spray a bundt pan with cooking spray (like Pam) and then wipe out the excess.
- Combine all the dry ingredients into a bowl. Mix well with a fork.
- Make a well in the middle of the dry ingredients and then add all the wet ingredients to the well.
- Mix together with fork until well blended. Pour into bundt pan and bake for 25 minutes or until toothpick inserted comes out clean.
- Let cool completely.
- Dust with powdered sugar when completely cool.
446 Mitglieder haben dieses Rezept ihrem Kochbuch hinzugefügt.
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Rezensionen
Oops, sorry see that it is 8 servings
04 Feb 09 vom Mitglied: Slim
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This cake is absolutely yummy! I'm not sure why, when I added it, that the serving size got messed up... but I assure you it's not 45pts and a serving is NOT the entire cake! LOL
13 Aug 08 vom Mitglied: Jenny-Any-Dots
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 244 Kalorien in 1 Portion Vegan Chocolate Cake.
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Kalorien Analyse: 34% fett, 61% kohlh, 5% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
1021 kJ
12%
244 kcal
Fett
9,5g
14%
Gesättigte Fette
0,838g
4%
Transfette
0g
Einfach ungesättigte Fette
5,41g
Mehrfach ungesättigte Fette
2,767g
Kohlenhydrate
37,82g
15%
Zucker
18,91g
21%
Ballaststoff
1,3g
Eiweiß
2,82g
6%
Salz
0,76g
13%
Cholesterin
0mg
Kalium
58mg
3%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (61%)
Fett (34%)
Eiweiß (5%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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