Vorbereitungszeit: 10 Minuten
Kochzeit: 40 Minuten
Mahlzeit Typ:
Hauptgerichte
Bewertung:
Durchschnittliche Bewertung von FatSecret Mitgliedern
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vom Mitglied: jakx
Stuffed Aubergine
Aubergine and goats cheese bake.
Zutaten
Anleitung
- Half the aubergine, cut round the flesh with a knife and scrape out flesh with spoon, place aubergine shell in pre-heated oven and cook until tender.
- While the shell cooks, Dice the onion and the aubergine flesh. Heat the olive oil in a large frying pan and add the onion and chorizo, cook on a medium heat until the onion is soft and the chorizo has released its juices.
- Add the kale and cook until wilting then add the aubergine flesh and smoked paprika and cook through.
- Remove the shells from the oven and stuff with the filling from the pan, top with one or two slices of goats cheese and breadcrumbs, return to the oven and cook until the breadcrumbs are golden and the cheese has melted.
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Ernährungsübersicht:
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Es sind 521 Kalorien in 1 Portion Stuffed Aubergine.
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Kalorien Analyse: 63% fett, 20% kohlh, 17% eiw. |
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Nährwertangaben
Portionsgröße
pro portion
Energie
2180 kJ
26%
521 kcal
Fett
37,7g
54%
Gesättigte Fette
11,213g
56%
Einfach ungesättigte Fette
10,438g
Mehrfach ungesättigte Fette
1,941g
Kohlenhydrate
26,65g
10%
Zucker
10,47g
12%
Ballaststoff
11,2g
Eiweiß
23,3g
47%
Salz
0,16g
3%
Cholesterin
5mg
Kalium
794mg
40%
Kalorien Analyse:
Kohlenhydrate (20%)
Fett (63%)
Eiweiß (17%)
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*Basierend auf einem ETB von 2000 Kalorien
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